×
Connect your account to Steam to receive Tabletopia on Steam for free
Еко Маало
Еко Маало

Еко Маало

Eco Neighborhood
10+
2-4
20m - 45m
43h
[MK] Со огромно задоволство Ви ја претставуваме првата образовна друштвена игра за енергетска ефикасност во Северна Македонија. Дали знаевте дека може да се забавувате и да научите нешто ново истовремено? Сега може тоа да го направите со нашата Еко Маало игра која ќе ве научи многу нови работи п...


PLAY HOTSEAT
  • 2 players, Other - Macedonian (македонски)
  • 3 players, Other - Macedonian (македонски)
  • 4 players, Other - Macedonian (македонски)
PLAY ONLINE More Screenshots